Huiszuivering

Soms komt het voor dat klachten ontstaan door een stoorzender van buitenaf. Dit kan een enorme impact hebben op het dagelijkse leven, de gezondheid en energie. Zo’n ‘in standhoudende factor’ kan de oorzaak zijn dat iemand maar niet opknapt, hoeveel therapieën hij ook volgt.
Er zijn verschillende elementen die storing kunnen geven. Enerzijds zijn er natuurkundige, geobiologische elementen als wateraders, aardstralen en leylijnen en zijn meetbaar. Anderzijds kan er sprake zijn van entiteiten (geesten) in of om het huis of op de werkplek.
Deze elementen zorgen ieder op hun eigen manier voor een verlaagde frequentie waardoor lichaam en geest in onbalans raken. Met een huiszuivering worden de sferen opgeschoond en het evenwicht hersteld.

Bioresonantie Volendam houdt rekening met zulke verstoringen van sferen en is gespecialiseerd in het herstellen van de energie op een ander level. Er heerst een behoorlijk taboe op deze energetische zuiveringen maar de resultaten spreken voor zich.

‘Wateraders in huis kunnen een verstorende energie veroorzaken’

Verstorende natuurelementen

Al zolang de aarde bestaat is er sprake van een aardmagnetisch veld, oftewel aardstraling. In de volksmond noemt men dit vaak wateraders. Het leven bestaat uit trillingen, zoals bijvoorbeeld geluid. Trillingen zijn onzichtbaar. Wateraders en aardstralen zitten diep onder de grond en deze geven een bepaalde trilling door. Het lichaam vangt deze trilling op. Het lichaam is niet gewend aan deze trilling en moet zich daarop instellen. Voor mensen die daar gevoelig voor zijn kost dit veel energie. Omdat dit zoveel energie kost heeft het lichaam geen of te weinig energie om bijvoorbeeld te herstellen van ziekten en/of operaties, deze personen zijn zonder reden ook vaak moe, ook al hebben ze voldoende nachtrust.

Over het algemeen kan worden aangenomen dat volwassenen of kinderen die op een kruising van wateraders liggen vaak problemen hebben met onder andere de blaas, bedplassen, laat zindelijk zijn, koude voeten, huidproblemen, baby’s die veel huilen en/of erg onrustig zijn, nierbekkenontsteking, gewrichtspijnen, onrustig slapen, ‘s morgens niet goed uitgerust zijn, moeilijk in slaap kunnen komen, vermoeidheid in de benen, krampen, hoofdpijn, astma, bronchitis, depressief etc.

‘Het is veel rustiger in huis en de baby slaapt nu door’

Casus van een huiszuivering wegens een huilbaby

Foto van een tevreden slapende baby

Afgelopen weekeinde een hulpvraag ontvangen van een jonge moeder met een baby van 10 weken, die vanaf week 2 niet wilde slapen en vreselijk huilde. Zelfs zo erg dat ze dachten aan iets ergs. Na het uitlezen van foto’s van moeder en kind viel er meteen een gelijkenis op: beiden hadden een oxytocinebelasting. Ik nodigde de moeder uit in de praktijk om het een en ander te bespreken over de bevalling.
Zijzelf en haar baby zijn geboren in het ziekenhuis door inleiding waaruit de synthetische oxytocinebelasting voortvloeide. Na het resetten van een aantal conflicten en de oxytocinebelasting ervaart het lichaam het niet meer als verstorend. Daarna zijn we naar de woning gegaan om de verstorende energie van wateraders om te buigen. De eerste nacht na de behandeling was er al een opmerkelijk verschil en de tweede nacht kwam de baby om de 3 à 4 uur voor voeding en sliep daarna gelijk weer in.
Een blije baby, moeder en therapeut.
(Plaatsing met toestemming van de moeder, de baby op de foto is een model)

Lees meer over de relatie met emotionele gebeurtenissen bij Heartconnection.

Entiteiten

Negatieve invloeden door entiteiten kunnen bijvoorbeeld de oorzaak zijn van herhalende ruzies in huis zonder aanleiding, of van verlichting die spontaan aan en uit gaat waarbij je aan jezelf gaat twijfelen of de electriciteitsinstallatie wel goed werkt. Huilende peuters die met geen mogelijkheid kunnen slapen in hun eigen bedje of kinderen die in zichzelf gekeerd zijn doordat ze entiteiten in huis zien, bijvoorbeeld een overleden familielid. Huisdieren zijn vaak gevoelig en kunnen vreemd gedrag vertonen doordat ze niet meer op een bepaalde plek op hun mat willen liggen. Als het dagelijks leven of de gezondheid hieronder gebukt gaat, dan is het zaak om de leefomgeving onder de loep te nemen.

‘Zolang niet meer kunnen slapen, eindelijk weer rust. Wat een opluchting.’

Hoe gaat een huiszuivering in zijn werk?

Bij een huiszuivering wordt de woning (of de ruimte waar een vermoede verstoring is) samen met de bewoners bezocht. We lopen alle vertrekken na, ook de privévertrekken. Bij kleine kinderen zijn het vaak juist de slaapkamers waar een zuivering nodig is. Ik loop dan bijvoorbeeld na of en waar er wateraders liggen, en wat de mate van de verstoring is om deze vervolgens energetisch te resetten.
Aanwezig verstorende entiteiten worden tijdens een ritueel met kruiden als witte salie verzocht te vertrekken en kan zo de atmosfeer gereinigd worden. Meestal wordt ter plekke al een verlichtend effect opgemerkt door de bewoners.

Er kunnen daarna klachten optreden, vaak bij de meest geplaagde bewoners. Zij kunnen het bijvoorbeeld koud krijgen, en moeten weer terugkomen in hun eigen energie. Het komt ook voor dat de menstruatie heviger wordt, of de slaap wat onrustig. Dit is na een paar dagen voorbij en kan de rust terugkeren.

Foto van een knusse, serene slaapkamer

Indicaties

Voorbeelden van klachten waarbij je aan een huiszuivering kunt denken:

  • Onverklaarbare klachten of als andere therapieën niet werken
  • Huisdieren die vreemd gedrag vertonen
  • Emotionele onbalans
  • Slapeloosheid, uitputting, onrust
  • Spijsverteringsklachten als misselijkheid, verstopping