Tarieven

Consult

Een eerste consult begint met de intake waarin de anamnese wordt afgenomen: jouw klacht of probleem wordt dan uitvoerig uitgevraagd. Er kan gebruik worden gemaakt van de Hunter Bodyscan om inzicht te krijgen waar de oorzaken van de klacht zijn ontstaan en op welke wijze er verandering in gang gezet kan worden. Tijdens het eerste consult ontvang je al een behandeling. Lees bij behandelingen voor meer achtergrondinformatie van de verschillende therapieën.

Formulieren

Voorafgaand aan het consult krijg je het intakeformulier en de behandelovereenkomst toegestuurd per mail. Deze vul je thuis in en neem je mee naar het eerste consult. Je kunt deze ook van te voren doormailen naar admin@bioresonantievolendam.nl.

Eerste consult:
intake en behandeling90 min
€ 105,00
Behandeling60 min
€ 70,00
Huntertest en behandeling90 min
€ 105,00

Betaling contant of per pin. Consulten zijn vrijgesteld van btw.

Factuur en vergoedingen

De factuur ontvang je digitaal na de behandeling en kun je eventueel indienen bij de zorgverzekeraar. Afhankelijk van je polis wordt het consult geheel of gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Vraag bij je zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Disclaimer

De consulten hebben geen medisch karakter en er wordt geen medische diagnose gesteld. De scan leidt NIET tot een diagnose, dat is het vakgebied van de arts. De Hunter BodyScan is geen vervanging van een CT- of MRI-scan of andere reguliere diagnostiek.

Klachtenregeling

Als je klachten hebt of zaken gaan anders dan je verwacht of hoopt, dan nodig ik je uit dit in eerste instantie samen te bespreken; zo heb ik de kans om de werkwijze aan te passen. Komen we er samen niet uit, dan kan er een beroep gedaan worden op de BATC, de beroepsvereniging waarbij ik aangesloten ben. Je kunt ook gebruik maken van de klachtenregeling WKKGZ. Zie voor meer informatie http://www.camcoop.nl